5 Kasım 2012 Pazartesi

Hunted 2012-?

Melissa George'un başrolünü üstlendiği Hunted bir casusluk dizisi. Yaratıcısı ise The X-Files'ın yapımcıları arasında yer alan ve baş senaristi olan Frank Spotnitz.

Dizide, ana karakterimiz Samantha, Byzantium isimli özel bir istihbarat örgütüne çalışmakta. Kahramanımız, kendi hayatına kastedilen bir suikast girişiminden sonra bunun, kendi örgütünden birilerinin işi olduğundan şüpheleniyor. İşe döndükten sonra gizli kimliği olarak çocuk bakıcılığı yapmaya başlayan Samantha, bir yandan kendisini kimin öldürmek istediğini, bir yandan da kime güvenip kime güvenemeyeceğini kestirememekte.


Güzel bir dizi.Özette de yazdığı üzere kendini öldürmeye çalışanların kim olduklarını öğrenmek istiyor ve bunun içinde bakıcı kimliğine bürünüyor.Şu ana kadar dizinin 5 bölümü yayınlandı.Her bölüm de farklı bir aksiyona sahip,insanı sıkmayan bir dizi,bence gayette akıcı da.Bilgiler edindikçe daha da tehlikeye giriyor yani öldürmek isteyen artıyor.Eski sevgilisi ve iş arkadaşı olan Aidan dan yardım almaya başlar çünkü Samantha'nın gizli yerini bulmuş ve her şeyi öğrenmiştir.Devamını da izleyin isterseniz artık.

İyi Seyirler...İzlenirliği olan bir dizi...

http://www.imdb.com/title/tt2069449/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder