1 Kasım 2012 Perşembe

Universal Soldier: Day of Reckoning 2012

John (Adkins, The Expendables 2) komadan çıktığında, karısı ve kızının korkunç bir şekilde öldürüldüğünü öğrenir. Saldırı gözünün önünden gitmemektedir. Sonunda ailesini öldüren adamı Luc Deveraux (Van Damme) öldürmeye yemin eder...

John gerçekliğe dönmeye çalışırken, UniSol tarafından takip edilmeye başlayınca işler daha da karmaşık bir hal alır. John Deveraux’a ile Andrew Scott’ın liderliğindeki (Lundgren) genetic olarak güçlendirilmiş savaşçılardan oluşan orduya yaklaştıkça, kendisi hakkında birçok şey keşfeder ve doğru olduğuna inandığı her şeyi sorgulamaya başlar.

Film başından demiyim de,evdeki sahneden sonra garipleşmeye başlıyor.Eski tadı alamadım hiç,sadece aksiyon için izledim filmi,sanki eski evrenin askerleri değilde başka bir şeymiş gibiydi.Yapalım da ne olursa olsun tarzındaydı.İzlensin paraları indirelim mi demişler artık napmışlar bilemiyorum.Van dam- adkins-dolph bu filmde oynama sebepleri sanki sadece para kazanalım gibiydi yani film teklifleri gelmiyor tek gelen bu olmuş e hadi oynayalım demişler.Aksiyon dediğim dövüş genelde.Filmin devamı olmasaymış ayrı bir film olsaymış izlenmezmiş bana göre sırf eskinin devamı diye adlandırıldığı için izlenir diye düşünmüşler.Yazık etmişler kısaca ilk güzelliklere,umarım devam serisi de çekilmez çünkü bıkkınlık verebilir.

İyi Seyirler...İster izle ister izleme...Sırf aksiyon için izleyebilirsiniz...

http://www.imdb.com/title/tt1659343/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder