21 Ağustos 2015 Cuma

Furious 7 2015

Konu:
Dominic Toretto (Vin Diesel) ve ekibi Hızlı ve Öfkeli 6′da Owen Shaw’ı bitirmeye yardım etmişti. Owen’ın kardeşi Ian Shaw (Jason Statham) şimdi intikam ateşiyle yanıp tutuşuyor.
Tüm hızıyla devam eden Fast & Furious serisinin son filminde yeni isimlerle karşılaşıyoruz. Serinin altıncı filminde yaşanan olayların ardından devam eden filmde Jason Statham tarafından canlandırılan Ian Shaw karakterinin intikam mücadelesine tanık oluyoruz.

Yorum:
Adamlar yapıyor ağabey diyorum:). Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi. Bu kadar aksiyon,macera kalplere zarar. O son model arabaların parçalanması beni mahvetti resmen. Oyuncak araba gibi parçaladılar.Abu Dabi'de çekilen sahnelerin bazı bölümleri yok artık dedirtti. Hele ki Azerbaycan'daki dağlara iniş yapmaları vohoooo dedim sesli olarak, kendimi kaptırdım anlaşılan.Filmde bazı sahneler çok abartılı olsa da sıkılmadan izlettiriyor kendini.Yarıştan çok savaş filmi idi bu sefer. Komedisi de yerindeydi. Filmde mantık hataları da vardı,izlerken fark etmeyebilirsiniz ama filmden sonra düşününce fark ediyorsunuz. Filme yeni yıldızlarda eklendi önceki filmin sonunda ortaya çıkan Jason ve bu filmde yer alan Tonj Jaa. Jason sevenler,Tony jaa sevenler,The Rock sevenler,Paul(Kendisi vefat etti) sevenleri de unutmamak gerek bu filme gideceklerdir bence,en azından Paul'un anısına. Filmde Paul için seriden alıntılar altında anı videosu hazırlanmış bu güzeldi. Farklı ülkelere gidilmiş orası güzel. Grafik hatası bekledim ama bulamadım,adamlar işi biliyorlar. Türkiye'de neden böyle güzel filmler yapılamıyor merak ediyorum. Parasal bakımdan mı yoksa tutmaz diye mi korkuyorlar bilmiyorum ama yapmaları gerek bunu biliyorum. Sözün özü,bu filmi sinemada izlemenizi tavsiye ediyorum evde o kadar zevki çıkmaz bence,tabii eğer son ses açıp sinematik bir hava yaratmışsanız o ayrı ama yinede ilk olarak sinemada izlemenizi tavsiye ediyorum. Serinin önceki filmlerinde yönetmen koltuğunda Justin Lin vardı ancak bu sefer değişti ve koltuğa James Wan oturdu. Senaryo yazarları ise değişmedi Chris Morgan, Gary Scott Thompson var hala.

İyi seyirler...http://www.imdb.com/title/tt2820852/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder