21 Ekim 2012 Pazar

Nikita 2010-?

Nikita sorunlu bir genç kızken geçirdiği ölümcül bir olaydan gizli servis tarafından kurtarılır. Ajans ona hayatında ülkesine hizmet ederek kazanacağı ikinci bir şans vereceğini söyleyerek kandırır. Nikita’ya söylemedikleri şey ona casus-suikastçı olarak eğitim verdikleridir. Nikita en çok güvendiği insan tarafından ihanete uğramış ve hayalleri yıkılmıştır. Oradan kaçan Nikita'nın en büyük amacı artık bu örgütü çökertmek olacaktır.Başrollerde Maggie Q, Shane West, Lyndsy Fonseca, Aaron Stanford, Melinda Clarke ve Xander Berkeley

Nikita en sonunda kaçmayı başardı ve kendine aynı şekilde hayattan soğumuş bir uyuşturucu bağımlısı bir çocuk buldu, onu eğitti ve kaçtığı eski casusluk örgütüne sokmayı başardı,artık nikita ve yeni öğrencisi bu kurumu devirmek için büyük ve acılı bir yol izleyecek.İzlenebilir ve takip edilebilir bir yapım olmuş şahsen benim takip ettiğim güzel diziler arasında ayrı bir yeri var.

Her bölüm farklı bir macera ve aksiyon taşıyor.Yalnız sadece tek kötü tarafı oldu o da ülkemizde Van şehri diye gösterdikleri bir yer var idi ancak orası ne Van şehri ne de ülkemizin bir şehri.Ayriyettten her yabancı filmde olduğu gibi afganistan'ın bir mahallesi gibi gösterilmeye çalışılmış,tren istasyonunda da gidilen şehir yazmakta fakat tamamen sahte plaka dediğimiz görünüm tarzında.Burası hariç güzel bir dizi.

İyi Seyirler...İzlenesi bir dizi, bol bol aksiyon sahnesi mevcut...Tabii olmazsa olmazlardan kötülerde var :)

http://www.imdb.com/title/tt1592154/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder