29 Ekim 2012 Pazartesi

Supernatural 2005-?


Sam ve Dean birbirinden ayrı hayat sürmekteydiler. İçinde bulundukları hayat onları sonu tahmin edilemez bir yola sokar. Babalarını aramaya çıkan ikili daha öncede haberdar oldukları veya olmadıkları doğaüstü bütün varlıklarla mücadele ederler. Sam in normal bir hayat sürme isteği aslında nereye ait olduğunu fark edince bitecektir. İki kardeşin uzun yolculuğu başlar. Bu yolculuk korku, gerilim, dram, fantastik ve komedi arasında dönüp durur.

( Şimdi gelelim dizinin senaryosuna diğer dizilerden de bildiğimiz gibi geçici bölümleri oluşturmak için ara senaryolar bölümleri kurtarır. Ama bu dizide dikkat çekmek istediğim asıl konu bu asıl senaryodan hiç bir zaman kopmuyorsunuz ve ısrarla takip ettiriyor kendini. Her bölümün aynı mantık içinde ve istikrarlı bir şekilde ilerlediğini hemen fark ediyoruz. Yani uzun lafın kısası 20 bölüm yemek tarifinden son iki bölüm yemeğin tadından bahsetmiyor. Yemeğin tadı belli ölçüde zaten verilmektedir. )

Aklınıza gelebilecek bütün doğaüstü olaylar ve yaratıklar bu dizide mevcut. Bu anlamda büyük bir boşluğu doldurur. Bu tarz olaylara meraklı insanlar için kaçırılmaması gerekir. Hiç sıkılmadan takip edebilirsiniz.

İyi seyirler...http://www.imdb.com/title/tt0460681/




                                                                                                                                                                            

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder