21 Ekim 2012 Pazar

The Amazing Spider-Man 2012

İnanılmaz Örümcek Adam, lisede dişlanmış, annesi babası tarafından terk edilmiş ve dayısı Ben (Sheen) ve Yengesi May (Field) tarafından büyütülen Peter Parker'ın (Garfield) hikayesini anlatıyor. Bir çok ergen gibi, Peter da kim olduğunu ve bugünlere nasıl geldiğini çözmeye çalışıyor. Aynı zamanda Peter ilk aşkı olan Gwen Stacy ile (Stone) aşk, bağlılık ve sırlarla iligili mücadelesini de veriyor. Peter babasına ait bir evrak çantası bulduğunda, anne ve babasının kayboluş nedenini anlamak için araştırmalarına başlıyor. Bu onu Oscorp'a ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor'un (Ifans) laboratuvarına yönlendirir. Örümcek-Adam Connor'un ikinci kişiliği ile karşı karşıya gelir. Peter, güçlerini kullanarak hayatını değiştirecek bir karar alır ve kahraman olmak için kaderine yön verir. 


Eveet başlıyoruz.Öncelikle bol aksiyonlu bir film.Adamımızın gözünden görüyoruz bazı sahneleri uçarken falan.Birde 3D deneyim olsa nasıl olur diye merak etmedim değil.Ancak sinema'da izlenebilir mi derseniz izlenebilir sanırım.Ama ben evde 3D teknolojiye uygun tv ve blue ray le izlemeyi tercih ederdim çünkü bana kalırsa o kadar çok boyut kullanılmış bir film değil sadece kendi gözünden olan sahnelerde ve de bir bilemediniz bir kaç sahnede daha bu deneyim yaşanabilir geri kalan sahneleri 2D den 3D ye çeviri yöntemiyle yapmıştırlar büyük ihtimalle.İlk filmle aynı özelliklere sahip yani genetik bir örümcek tarafından ısırılması,ama buradakinin aksine yanlış hatırlamıyorsam el bileğinden ısırılıyor idi ve bilek içinden ağ fırlatma kabiliyetine sahip oluyordu.Karakterimiz de bu özellik yerine kendi geliştirdiği bir ağ fırlatma mekanizması ile fırlatıyor ağını.Ha birde düşman karakterde kendini bir hayvana dönüştürüp korku salıyor.Neyse daha fazla bilgi vermeyeyim izlemek isteyip te heves kırmak istemem.

İyi Seyirler...Benim için idare bir yapımdı. İzlemeyen bir şey kaçırmış diyemem ama zamanınız var ise izleyebilirsiniz.Tercih size kalmış.Senaryo azıcık değişik o kadar,birde filmi baştan çekmişler ilk film gibi.

http://www.imdb.com/title/tt0948470/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder